caixa popular

S'adapten dues parades de l'EMT al carrer Alcàsser per a fer-les accessibles

S'adapten dues parades de l'EMT al carrer Alcàsser per a fer-les accessibles
23/10/2018 -

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat el desenvolupament del Projecte de Millora d’Accessibilitat en les parades dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transport (EMT). El carrer d’Alcàsser disposa ja de dues noves plataformes i s’ha millorat la de la parada de Manuel de Falla amb Mestre Rodrigo.

«Des de l’inici del mandat estem treballant de forma decidida per a afavorir l’accessibilitat universal al transport públic. S’havia perdut molt de temps en aquesta ciutat en anys anteriors però ara cada vegada són més les parades que permeten l’accés de totes les persones amb independència de les seues circumstàncies», ha explicat Grezzi.

Les noves plataformes al carrer Alcàsser són les de les parades d’EMT Alcàsser-Ciutat de Mislata (núm. 54) i Alcàsser-Poeta Alberto Lista (núm. 9), en direcció al carrer Nou d’Octubre. Per aquestes parades circula la línia nocturna N4 i les seues millores permeten una adequada accessibilitat a l’autobús en anivellar el vehicle a la vorera evitant que les persones usuàries hagen de baixar a calçada per a pujar al bus, a més de comptar amb el corresponent paviment acanalat i botonat per a persones invidents.

L’ampliació d’aquestes plataformes forma part del projecte “Millora d’Accessibilitat” iniciat ara fa dues setmanes amb l’ampliació de la parada de l’avinguda del Cid amb Santa Cruz de Tenerife, que encara segueix en execució.

També s’han iniciat ja les obres d’eliminació de la parada de Pintor Stolz, 62, per no estar en ús i la millora de la parada de Manuel de Falla amb Mestre Rodrigo.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 4 =