Acaben els treballs de d'obertura del carrer Hort d'en Cendra, junt a l'IVAM

Acaben els treballs de d'obertura del carrer Hort d'en Cendra, junt a l'IVAM
07/06/2019 -

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Desenvolupament Urbà i Vivenda, ha finalitzat els treballs d’obertura del carrer de l’Hort d’en Cendra. «S’ha eliminat un tap urbanístic, connectant la nova zona d’estada i jocs infantils amb el carrer de la Beneficència i el Jardí de les Escultures, darrere del Museu Valencià d’Art Modern (IVAM)», ha explicat el regidor de Desenvolupament Urbà en funcions, Vicent Sarrià.

Durant el mes de febrer van començar els treballs al carrer de l’Hort d’en Cendra, al barri del Carme, en un tram sense eixida que suposava un dels taps urbanístics més importants del districte de Ciutat Vella. El resultat és un espai obert, connectat amb el carrer de la Beneficència i el de Guillem de Castro a través del nou Jardí de les Escultures de l’IVAM.

En el disseny ha participat l’AMPA del Col·legi Públic Santa Teresa. Així, es poden diferenciar dos zones: una composta per jocs infantils, bancs, una font potable i arbratge per a fomentar les relacions veïnals, acompanyada d’una altra amb un més espai que servirà per a facilitar l’eixida de l’alumnat del centre escolar i altres activitats. I, d’altra banda, una banda lliure que permetrà el pas de vehicles d’emergències i una major accessibilitat dels vianants.

Entre altres detalls, este tram de carrer s’ha pavimentat amb rajoles de pedra natural i s’han creat dos passos per a vianants en les connexions amb els carrers del Marqués de Caro i de la Beneficència. A més, s’han instal·lat quatre nous fanals i sis escocells on també s’han plantat moreres i parres enfiladisses sobre el mur de l’IES Barri del Carme. Quant al mobiliari, s’han instal·lat bancs, papereres i aparcabicis.

Finalment, en esta part del carrer hi ha un col·lector que estava en mal estat, per això s’ha substituït per un de nou que connecta amb el del carrer del Marqués de Caro. Ara està format per una xarxa de diversos embornals repartits al llarg del tram reurbanitzat per a facilitar l’evacuació de les aigües pluvials. «Esta és una obra de gran importància, ja que obri un nou itinerari per a vianants que connecta el barri amb Guillem de Castro i es troba entre el col·legi i l’institut, amb gran afluència d’escolars», ha comentat Sarrià.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − tres =

sagunt a escena 2019
turismo salou