25n
25N
25N

Acaben les obres de la plaça Rojas Clemente

Acaben les obres de la plaça Rojas Clemente
21/12/2018 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat aquest matí la fi de les obres de la plaça Rojas Clemente i la seua obertura al llarg del dia de hui.

Ha explicat que «aquesta és una de les moltes actuacions que estem duent a terme a la ciutat per recuperar l’espai públic per a la ciutadania en carrers i places, a les quals se sumaran d’ací a poc temps places com a Arquebisbe Olaechea, Reina o l’entorn del Mercat Central». Aquest ha sigut un projecte veïnal, perquè els ciutadans van votar el nou disseny de la plaça a través dels pressupostos participatius DecidimVLC.

Les obres de remodelació de la plaça Rojas Clemente, en el barri del Botànic de València, han abastat, a més, els carrers Sant Pere Pascual i les connexions de la plaça amb Simón Ortiz, Joan de Mena i Botànic. Així, aquesta transformació ha suposat la remodelació total de la plaça, que ara és per als vianants i compta amb una zona enjardinada i de jocs infantils, a banda de ser un espai bio saludable.

També s’han reurbanitzat els carrers Sant Pere Pascual, eix principal d’accés al barri i al mercat de Rojas des de Guillem de Castro, i l’accés des de Joan de Mena. D’altra banda, s’ha renovat la calçada en el tram del carrer Simón Ortiz fins a Botànic i en el punt de trobada entre Joan de Mena i la plaça.

«Els treballs comporten un canvi substancial per al lloc si es té en compte que abans la plaça era una gran esplanada utilitzada per a l’aparcament de vehicles, juntament amb voreres estretes i impracticables per als vianants. L’objectiu és recuperar l’espai públic per fomentar les relacions veïnals, i que els xiquets i xiquetes puguen tornar a jugar als carrers de la ciutat d’una forma segura», ha destacat Sarrià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 16 =