25n
Orgull
Orgull

Finalitzen les obres de millora al CEIP Príncep d'Espanya de Picassent

Les obres, emmarcades dins del Pla Edificant de la Generalitat, han tingut un cost de 78.000 euros i han permés millorar la seguretat, l’accessibilitat i la impermeabilització en les seues instal·lacions, entre altres.

Finalitzen les obres de millora al CEIP Príncep d'Espanya de Picassent
23/08/2019 -

L’Ajuntament de Picassent, a través del Pla Edificant de la Generalitat (pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat), ha finalitzat les obres d’adequació del CEIP Príncep d’Espanya que han tingut un pressupost de 78.360,12 euros.

Estes millores són fruit de la consulta realitzada des de l’Ajuntament a l’equip directiu i al Consell Escolar, els quals varen expressar en el seu moment les necessitats de millora del Centre, on s’intervindrà en diversos aspectes com la reparació d’humitats en la coberta, l’evacuació d’aigües al pati, la substitució de calderes a la sala de màquines, la renovació de jocs infantils i paviment amortidor, l’adaptació de finestres, la instal·lació de tendals, així com reparacions en el tancat i revestiments exteriors. Així també, s’han substituït algunes canonades i connexions existents en mal estat, s’ha treballat en la reparació d’impermeabilització, i s’ha instal·lat un nou tancat d’estructura metàl·lica al pati de primària.

Recordem que, a través del Pla Edificant, la Conselleria d’Educació finança al cent per cent els projectes de millora o construcció de centres escolars públics que els diferents ajuntaments sol·liciten, mentre que són els consistoris els que s’encarreguen de tota la tramitació necessària, és a dir, des de la licitació fins a l’adjudicació de les obres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + catorze =