25n
25N
25N

Acabades les obres del carril bici d'Almàssera

Acabades les obres del carril bici d'Almàssera
22/10/2020 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha finalitzat les obres de millora de la Funcionalitat i de la Seguretat Viària de la Via Xurra (CR-300), en el tram que afecta els municipis d’Almàssera i Meliana. Aquesta obra s’emmarca en el conjunt d’actuacions que està realitzant la Conselleria de millora de la mobilitat de la Via Xurra, així com en l’Estratègia de Mobilitat en la Comunitat Valenciana per a les fases de desescalada i Nova Normalitat, en relació amb el coronavirus SARS-CoV-2.

Les actuacions que s’han realitzat en el tram del carril bici corresponent al terme municipal d’Almàssera han sigut la pavimentació del sòl, l’adaptació de la via secundària per a ús de vianants i la il·luminació del carril.

L’obra ja finalitzada ha rebut la visita de la directora general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer, acompanyada pels alcaldes dels municipis d’Almàssera, Ramón Puchades Bort i de Meliana, Josep Riera Vicent, respectivament.

La inversió total realitzada en les obres de Millora de la Funcionalitat i Seguretat Viària de la Via Xurra (CR-300) ascendeix a 2.020.000 euros i l’objectiu de la mateixa és en primer lloc posar a la disposició dels ciutadans i ciutadanes una infraestructura de transport alternativa real al cotxe i, en segon lloc, habilitar un espai d’oci saludable que estiga a la disposició de tota la ciutadania.

Ramón Puchades, Alcalde d’Almàssera recull les mostres d’acceptació dels veïns i veïnes del municipi sobre aquestes millores perquè a partir d’ara el carril bici d’Almàssera està il·luminat i tant els vianants com els ciclistes podran anar per sengles diferents sense molestar-se els uns als altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − cinc =