25n
25N
25N

Benetússer posa fi a una reeixida temporada dels seus paellers de Monte Alto

Benetússer posa fi a una reeixida temporada dels seus paellers de Monte Alto
12/11/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha posat fi a una reeixida temporada dels seus paellers de Monte Alto caracteritzada pel seguiment de les mesures sanitàries contra la Covid-19. Des del mes d’agost fins a principis de novembre, un total de 1.053 veïns i veïnes han gaudit d’aquesta tradicional zona d’oci a l’aire lliure d’una forma segura gràcies a un sistema de reserva per cita prèvia.

“Des de l’ajuntament vam voler que els ciutadans i ciutadanes pogueren continuar gaudint de les instal·lacions garantint sempre un accés i un ús que respectara les mesures establides per les autoritats sanitàries”, ha assenyalat la regidora d’Hisenda i Patrimoni, Reme Navarro Alapont.

Amb aquest objectiu, abans de la seua reobertura a la fi de juliol, el consistori va fer treballs de millora i adequació de les instal·lacions per a adaptar-les a les noves circumstàncies i respectar el principi de distanciament social. Per això, es va dur a terme el parcel·lat de l’àrea d’oci per a distribuir la zona en 10 espais diferenciats de més de 100 m² i es va estipular un accés controlat per a evitar les aglomeracions i garantir la traçabilitat en cas de contagi. A més, durant l’horari d’accés hi havia una persona encarregada del seguiment de les normes sanitàries, com són l’ús de la màscara i la desinfecció dels espais comuns.

En aquestes condicions especials, més d’un miler de veïns i veïnes han pogut gaudir dels paellers de Monte Alto amb una afluència constant caracteritzada per un increment d’assistència durant els caps de setmana. D’aquesta manera, 305 persones van utilitzar les instal·lacions durant el mes d’agost, 307 persones al setembre i un total de 441 durant el mes d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − huit =