25n
25N
25N

Les dades d'absentisme a l'Ajuntament es reduïxen un 13,8%

Les dades d'absentisme a l'Ajuntament es reduïxen un 13,8%
14/02/2017 -

Les dades de l’informe anual corresponent a 2016 presentat per la Regidoria de Govern Interior al Comité de Seguretat i Salut reflecteixen l’aposta del Govern de la Nau per reforçar i millorar la prevenció de riscos laborals dels treballadors i treballadores municipals, tant per la reducció de les xifres d’absentisme com per la davallada de les jornades laborals perdudes.

“Són dades positives les que ens mostra aquest primer informe anual sota una gestió íntegra per part de l’equip de govern actual”, ha explicat el regidor Sergi Campillo, qui ha destacat que la xifra d’absentisme se situa en un 0,47 per cent, un 13,8 per cent menys que l’any anterior. Són huit centèsimes percentuals per sota de les dades registrades en 2015, el que permet abastar la xifra més baixa d’absentisme als darrers quatre anys. Entre les dades més destacables hi ha les del personal de l’Àrea de Protecció Ciutadana, on l’absentisme en Bombers ha baixat un 22,6 per cent i en Policia s’ha reduït un 18,6 per cent.

En la sessió extraordinària del Comité de Seguretat i Salut convocada pel regidor, s’ha afegit “una altra dada molt positiva” referent a les jornades laborals perdudes l’any passat, que van baixar un 12,2 per cent respecte a l’any anterior, en passar-ne de 9.997 a 8.775.

Campillo ha volgut presentar aquestes dades des de la Regidoria a les seccions sindicals “per la seua contribució diària en la millora de les condicions laborals de la plantilla municipal, un objectiu que compartim plenament des del Govern de la Nau, on tenim la convicció que eixes garanties per al personal de la casa, a més, redunden en una optimització dels servicis que oferim a la ciutadania des de l’Ajuntament de València”.

Campillo ha recordat que en setembre es va posar en marxa una campanya pròpia de prevenció d’accidents laborals amb tot un seguit de recomanacions per als empleats i les empleades municipals i ha afirmat que les dades d’aquest informe anual incideixen en la tendència ja marcada per l’informe trimestral presentat en novembre, quan l’absentisme s’havia reduït un 1,5 per cent respecte al mateix període del 2015.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + sis =