25n
25N
25N

Comença a funcionar la reguarda de la Policia Local de La Canyada

Les noves instal·lacions compten amb una superfície de 400 m2 i inclouen entre altres dependències dos despatxos, una sala comuna i un pàrquing exterior cobert

Comença a funcionar la reguarda de la Policia Local de La Canyada
27/12/2019 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha visitat aquest matí la nova reguarda de la Policia Local a la Canyada, que entrarà en funcionament la setmana vinent.

Acompanyat de la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos i el Comissari Cap de la Policia Local de Paterna, Rafael Mestre, el primer edil ha recorregut les noves instal·lacions i ha aprofitat per a saludar als agents que a partir d’ara treballaran en les noves dependències.

En concret, la reguarda acollirà la Unitat de Medi ambient que comprén tant emergències com vigilància amb dron, i la Unitat de Vigilància d’Àrees Residencials (UVAR), encarregada de vetlar per la seguretat dels barris perifèrics del municipi com la Coma, Casas Verdes o el propi veïnat de la Canyada.

Així mateix, també inclou un punt d’atenció al públic que funcionarà de dilluns a divendres en horari de matí i vesprada.

Durant la visita, l’Alcalde ha explicat que “amb aquest nou lloc policial es dóna per fi resposta a una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de la Canyada que demandaven un punt d’atenció policial en la zona, reforçant així la seguretat en el veïnat”.

I en aqueix sentit Sagredo ha destacat que “la reguarda permetrà augmentar l’eficàcia dels agents i millorar el temps de resposta policial davant qualsevol incidència que es produïsca en aquesta zona residencial”.

A més, a causa de la seua proximitat amb l’entorn natural de la Vallesa, la Unitat Mediambiental podrà intensificar les actuacions de protecció i vigilància del parc natural.

El nou edifici, situat al carrer 29, en l’accés principal d’entrada a La Canyada, compta amb una extensió de 400 metres quadrats i conté, entre altres dependències, dos despatxos, una sala comuna, un pàrquing exterior cobert i espai per a un armer que es construirà pròximament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =