25n
25N
25N

Nova temporada del poliesportiu Jaume Ortí d'Aldaia amb totes les mesures de seguretat

Nova temporada del poliesportiu Jaume Ortí d'Aldaia amb totes les mesures de seguretat
09/09/2020 -

El poliesportiu Jaume Ortí obri les seues instal·lacions preparades perquè les persones usuàries tornen amb la màxima seguretat. Per això, s’han establit diverses mesures com la presa de temperatura a l’entrada de cadascun dels espais del poliesportiu, reserva en línia i telefònica per a evitar aglomeracions en el recinte, limitació d’aforament, habilitació de gel hidroalcohòlic per a neteja de mans, o catifes amb desinfectant.

A més, els vestuaris i serveis es poden usar només per a canvis de roba i s’ha disposat una separació de metre i mig interpersonal. En el recinte de la piscina s’han condicionat zones perquè cada persona puga depositar les seues pertinences i després de la utilització de material comú es depositarà en un punt de desinfecció que el personal s’encarregarà d’higienitzar.

Així mateix s’ha habilitat material higienitzant per a desinfectar els aparells del gimnàs després del seu ús i hi haurà una persona encarregada de cada sala per a previndre aglomeracions i vetlar perquè les persones usuàries complisquen les mesures de seguretat adoptades.

Es manté l’àmplia oferta d’activitats

El poliesportiu ofereix una gran varietat de classes col·lectives amb diferents grups per a diverses edats com a Pilates, Ioga, Aerostep, Aerogap, Manteniment 3a edat, o Spin bike. Per a aquelles persones que preferisquen practicar esports en l’aigua també hi ha diverses activitats com a aiguagim, pre-post part, escola de natació, natació terapèutica o grups de natació per a xiquets des dels 6 mesos a 14 anys.

D’altra banda, també és possible llogar pistes de pàdel, tennis, frontó o futbol.

Devolució dels bons no gaudits

A més, les persones que no hagen pogut gaudir dels bons de piscina i gimnàs degut la situació provocada pel coronavirus podran compensar-los o efectuar la devolució de la part proporcional dels dies no gaudits enviant un correu a: esports@ajuntamentaldaia.org amb totes les dades. Les renovacions del 3r trimestre no gaudides també es podran compensar amb els nous cursos o bé, sol·licitar la devolució de la quantitat íntegra.

Els terminis per a formalitzar la matrícula de les activitats esportives trimestrals del curs 2020 – 2021 són el 14 i 15 de setembre per a canvis de grup, del 17 al 21 per a les noves inscripcions de persones empadronades a Aldaia i del 23 al 25 noves inscripcions de no empadronats a Aldaia.

Es pot realitzar la matrícula a través de la web o bé demanant cita prèvia en el telèfon d’informació.

A més, també és possible llogar pistes de pàdel, tenis, frontó o futbol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =