25n
Orgull
Orgull

Foment posa en servei el nou pas inferior en la V-30 a Xirivella

Foment posa en servei el nou pas inferior en la V-30 a Xirivella
31/07/2018 -

El Ministeri de Foment posarà aquest divendres en servei el nou pas inferior en la V-30 en el municipi de la localitat valenciana de Xirivella, que permetrà la connexió directa entre les autovies A-3 i V-30 en sentit port de València, després d’una inversió d’11,52 milions, segons ha informat aquest departament en un comunicat.

Les obres consisteixen en la construcció d’un vial d’aproximadament 1,25 quilòmetres de longitud que permetrà la connexió directa des de la A-3 en direcció a València cap a la V-30 en direcció a port, evitant el pas per la glorieta de la CV-403 de Xirivella. Per això, s’ha construït un pas inferior amb una longitud d’aproximadament 540 metres executat mitjançant murs-pantalla.

D’aquesta manera, el nou pas inferior facilitarà el trànsit per la zona, evitant el recorregut per 2.400 metres de vials situats en una zona urbana i periurbana per a l’elevat tràfic, amb una proporció gran de vehicles pesats, que efectua el moviment des de la A-3 en direcció a València cap a la V-30 en direcció a port.

Les obres s’han realitzat en diverses fases, la qual cosa ha obligat a la realització de diversos talls de tràfic i desviaments. Dins d’aquestes mateixes obres s’ha aprofitat per a ampliar a dos carrils, en unes zones, i donar continuïtat, en unes altres, a la via lenta de la V-30 eliminant les seccions estrictes que en aquesta zona ocasionaven problemes de capacitat.

La posada en servei del pas inferior redundarà en la millora de la seguretat i fluïdesa de la V-30 en el tram afectat per les obres. Així, es reduirà notablement el recorregut de la connexió Madrid – Port, que ja no passarà per la glorieta de la CV-403, millorant així el tràfic tant en aquesta connexió com en l’eixida oest del municipi de Xirivella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =