caixa popular

Abonaments especials de tres i set dies per a l'aparcament Centre Històric – Mercat Central

Abonaments especials de tres i set dies per a l'aparcament Centre Històric – Mercat Central
03/03/2019 -

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) llançarà demà, dilluns 4 de març, els seus nous abonaments temporals per a set i tres dies per a l’aparcament Centre Històric – Mercat Central. Amb aquestes noves tarifes es dóna resposta a necessitats puntuals d’usuaris i usuàries que necessiten deixar el seu cotxe diversos dies en un lloc per a desplaçar-se d’una manera més sostenible per la ciutat. Així mateix, el títol permetrà eixir i entrar de l’aparcament tantes vegades com es vulga.

Aquests nous abonaments només es podran pagar amb targeta de crèdit i es podran adquirir només al mateix aparcament, de dilluns a divendres en horari ininterromput de 7.00 a 19.00 hores. El seu preu és de 50 euros per als tres dies i 100 euros per a tota una setmana.

L’abonament també permetrà entrar a l’aparcament cada dia de Falles, inclosos els de l’Ofrena i la Cremà. Per tant, durant tot el tall de la zona centre, aquelles persones que tinguen un abonament (temporal o de resident) podran accedir a l’aparcament per Guillem Sorolla i fer l’eixida pels carrers Carda i Murillo.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha recomanat «deixar el cotxe aparcat aquests dies i gaudir de la ciutat i de la seua festa gran a peu i amb transport públic per als recorreguts més llargs». En aquest sentit ha destacat «l’esforç de l’EMT per oferir el millor servici per als valencians i valencianes i també per a tota la gent que ens visita aquests dies».

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 2 =