25n
25N
25N

Obert el procés per a l'adjudicació de la rehabilitació del Cobert 2 de La Marina

Obert el procés per a l'adjudicació de la rehabilitació del Cobert 2 de La Marina
09/05/2019 -

La Junta de Govern Local aprovarà demà l’obertura del procés per a l’adjudicació dels treballs per a rehabilitar el Cobert 2 de la Marina del Port de València, Fase 2. La licitació tindrà un pressupost de 886.296,95 euros i una duració de les obres de tres mesos.

Les actuacions a realitzar consistiran en la reparació de la coberta, execució de nous lavabos adaptats, restauració de vidrieres i elements d’ornamentació, desmuntatge i trasllat del centre de transformació. També la reparació de pilars i solera, instal·lació de wifi, parallamps i il·luminació, entre altres.

D’altra banda, aquest projecte estarà cofinançat per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Aquest immoble construït l’any 1911, és un projecte dels enginyers José-María Fuster i Fausto Elio. En el seu interior actualment es localitza un edifici de tres plantes destinades a usos propis del port, lavabos públics i un centre de transformació. La resta de l’edifici es destina a usos lúdics (pista de patinatge) i a l’organització eventual d’actes públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + sis =