caixa popular

Obert el termini d'inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta

Obert el termini d'inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta
04/05/2018 -

La Regidoria d’Ocupació i Comerç ha iniciat aquesta setmana el període d’inscripció per a la setena edició de la Fira Comercial de Paiporta. L’esdeveniment, pensat per a la promoció i dinamització del comerç local i de proximitat, se celebrarà de l’1 al 3 de juny. Les inscripcions es poden formalitzar a l’Oficina UNICA de l’Ajuntament de Paiporta fins al pròxim 19 de maig.

La Fira Comercial d’enguany, promoguda per la Regidoria d’Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta i l’Associació de Comerç Local (ALC), se celebrarà a la Plaça Cervantes i els carrers de l’entorn i comptarà, com altres anys, amb activitats d’animació i musicals paral·leles per tal de crear el millor ambient possible i atreure al major nombre de clients i clientes. El mateix cap de setmana està previst que tinga lloc la Fira Medieval, al Carrer Primer de Maig.

Les casetes de cada comerç seran de fusta. Per qüestions d’espai, hi haurà un màxim de 33, i la ubicació de cada comerciant participant es decidirà per sorteig. La Fira Comercial de Paiporta s’inaugurarà la vesprada del divendres 1 de juny, i es tancarà el diumenge dia 3 a les 15.00 hores.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 18 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC