25n
25N
25N

La Regidoria de Joventut obre el termini d'inscripció per a Estiu Jove 2020

El període d’inscripció en línia al programa és del 1 al 5 de juny

La Regidoria de Joventut obre el termini d'inscripció per a Estiu Jove 2020
01/06/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Joventut, ofereix durant el període estival una gran varietat d’activitats i cursos d’idiomes, habilitats artístiques i eines tecnològiques dirigides a la gent jove de la ciutat. El període d’inscripció en línia comença hui dilluns i s’estendrà fins el pròxim dia 5.

Enguany, a causa de la situació sanitària i per garantir la seguretat dels participants, la programació presencial habitual s’ha modificat i s’ha orientat a activitats en línia. L’objectiu d’estos cursos gratuïts, que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost, és donar suport a les persones joves que vulguen millorar les seues habilitats i destreses en les matèries que siguen del seu interès.

En este sentit, els cursos oferits són: idiomes (140 places), abilitats artístiques (155 places) i TIC, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (185 places). Els idiomes impartits seran anglès (nivell B1 i B2), valencià (C1) i grups de conversa en anglès, dividits en diferents nivells i edats. D’altra banda, les persones interessades a practicar habilitats artístiques podran optar per cursos d’escriptura, de fotografia, de dibuix, de guitarra o de percussió corporal. Els relacionats amb l’aprenentatge d’eines tecnològiques són cursos de disseny, animació digital, GIFS i edició multimèdia, cursos de programació de videojocs i modelatge 3D, introducció a l’autoedició i disseny editorial, la narració digital (còmic), introducció a la programació, de impressió 3D, etc.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que “som conscients de que un gran percentatge de les ofertes d’ocupació exigeixen coneixements d’idiomes o el domini de certes competències tecnològiques, de manera que des d’esta Regidoria posem a disposició de les persones joves 480 places, gratuïtes i en horari de matí i vesprada, a més de diverses opcions creatives per gaudir i aprende este estiu”. “Tots els cursos són impartits per professionals en cadascuna de les matèries i seguint metodologies innovadores, sota criteris de oci educatiu i adaptats als diferents grups d’edat de cada activitat”.

Les persones interessades poden consultar la informació i realitzar les inscripcions a través de la pàgina web de la Regidoria de Joventut www.juventud-valencia.es. El primer període d’inscripció és del 1 al 5 de juny, i les places s’assignaran per sorteig quan el nombre de sol·licitants d’una activitat siga superior al de places disponibles. El 15 de juny s’obrirà un altre període d’inscripció a aquelles activitats en què queden places disponibles. En este cas, l’assignació de places es farà per ordre d’inscripció, una vegada esgotades les llistes d’espera entre els que hagen participat en el sorteig. Es podran inscriure les persones joves que visquen, estudien o les mares / pares / tutors treballen en el municipi de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + sis =