El parc infantil de la plaça del Centenar de la Ploma ja està obert

El parc infantil de la plaça del Centenar de la Ploma ja està obert
05/06/2019 -

Les obres de condicionament i sanejament de la plaça del Centenar de la Ploma, al barri del Carme, han conclòs. Amb aquesta intervenció, que s’ha dut a terme en tres mesos i a instàncies del veïnat que ho va decidir en un procés participatiu, s’ha completat la zona infantil preexistent en aquest enclavament i s’han eliminat els obstacles que hi havia, «bàsicament uns murs de formigó, per a facilitar el joc de xiquets i xiquetes en tot l’espai infantil de la zona».

La regidora de Parcs i Jardins en funcions, Pilar Soriano, ha destacat «la importància d’esta inversió al centre històric», entre el carrer de Raga i el carrer de Morella, «donada la manca d’espais d’este tipus a Ciutat Vella». La intervenció, que ha comptat amb un pressupost de 51.157 euros, ha permés la ubicació d’un multijoc infantil i un altre adaptat, amb el paviment de seguretat corresponent. El parc s’ha completat amb una font per a beure, quatre bancs i sis aparcabicicletes.

D’altra banda, també s’ha intervingut en el Ficus macrophylla monumental que hi ha a la plaça. S’ha col·locat una porta que tanca l’accés a l’espai on es troba l’arbre. S’ha enjardinat l’espai i s’ha facilitat, amb elements de protecció, l’arribada de les arrels aèries, ja existents actualment, per a ajudar l’exemplar a créixer allunyant-se dels edificis.

A més, s’han col·locat cartells indicatius de les zones de socialització per a gossos més pròximes per a indicar a les persones que tenen aquestes mascotes on es troben eixes instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

cultura als barris 2019
programacion rialto
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019