25n
25N
25N

El parc infantil de la plaça del Centenar de la Ploma ja està obert

El parc infantil de la plaça del Centenar de la Ploma ja està obert
05/06/2019 -

Les obres de condicionament i sanejament de la plaça del Centenar de la Ploma, al barri del Carme, han conclòs. Amb aquesta intervenció, que s’ha dut a terme en tres mesos i a instàncies del veïnat que ho va decidir en un procés participatiu, s’ha completat la zona infantil preexistent en aquest enclavament i s’han eliminat els obstacles que hi havia, «bàsicament uns murs de formigó, per a facilitar el joc de xiquets i xiquetes en tot l’espai infantil de la zona».

La regidora de Parcs i Jardins en funcions, Pilar Soriano, ha destacat «la importància d’esta inversió al centre històric», entre el carrer de Raga i el carrer de Morella, «donada la manca d’espais d’este tipus a Ciutat Vella». La intervenció, que ha comptat amb un pressupost de 51.157 euros, ha permés la ubicació d’un multijoc infantil i un altre adaptat, amb el paviment de seguretat corresponent. El parc s’ha completat amb una font per a beure, quatre bancs i sis aparcabicicletes.

D’altra banda, també s’ha intervingut en el Ficus macrophylla monumental que hi ha a la plaça. S’ha col·locat una porta que tanca l’accés a l’espai on es troba l’arbre. S’ha enjardinat l’espai i s’ha facilitat, amb elements de protecció, l’arribada de les arrels aèries, ja existents actualment, per a ajudar l’exemplar a créixer allunyant-se dels edificis.

A més, s’han col·locat cartells indicatius de les zones de socialització per a gossos més pròximes per a indicar a les persones que tenen aquestes mascotes on es troben eixes instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 9 =

escalante
Informacion coronavirus
el puig