25n
25N
25N

Obert un nou tram del carril bici de Primat Reig

Obert un nou tram del carril bici de Primat Reig
28/01/2020 -

Aquest matí s’ha obert un nou tram del carril bici que s’està construint en l’avinguda del Primat Reig per part del Servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València. Si divendres passat 20 de desembre s’obria el comprés entre l’avinguda Constitució fins al carrer Bilbao i la connexió amb Sant Vicent de Paül, ara el carril bici ja està operatiu des de l’avinguda de la Constitució fins al carrer Doctor Vicent Zaragozá, possibilitant la connexió des del vèrtex de Torrefiel i els Orriols fins als ciclocarrers que connecten amb els centres universitaris de l’avinguda de Tarongers i el passeig marítim i al revés, així com amb l’eix ciclista dels carrers Alfauir i Almassora.

D’esta manera entra en funcionament el primer quilòmetre complet dels 2,4 quilòmetres de recorregut que tindrà el projecte en total, connectant majoritàriament a través d’un carril bidireccional, de 2,5 metres d’ample, les avingudes Constitució i Blasco Ibáñez, incloent-hi un xicotet tram per l’avinguda de Catalunya.

De la mateixa manera també hi ha prevista per a aquesta setmana l’obertura a la circulació ciclista del primer tram de carril bici de l’avinguda del Port, que s’està baixant a cota de calçada. En aquest cas es tracta del tram comprés entre Serradora i el carrer Arquitecte Alfaro, que es completarà en les pròximes setmanes amb la continuació fins a J.J. Dómine.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 19 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19