25n
25N
25N

La nova botiga d'IKEA al Centre Comercial Saler s'obri al públic

Aquesta botiga disposa de 220 metres quadrats d’espai públic disponible per al consumidor

La nova botiga d'IKEA al Centre Comercial Saler s'obri al públic
19/02/2021 -

IKEA València obri, hui, un nou punt de contacte a la ciutat. En concret, es tracta d’un format temporal, denominat “Pop Up d’IKEA en Saler“, obert en la planta 0 del Centre Comercial Saler.

Amb una extensió de 220 metres quadrats d’espai públic disponible per al consumidor, aquest nou punt de contacte d’IKEA oferirà inspiració i articles per a venda directa, que en el moment de l’obertura estarà enfocat a la primavera i l’ordre. En concret es podrà accedir a parament, tèxtils i elements de decoració, organització i magatzematge, il·luminació i joc infantil. També hi haurà una selecció de productes d’alimentació d’IKEA Food i una zona de planificació i assessorament.

En paraules de Carmen Spinola, directora d’IKEA València Alfafar: “Amb aquesta obertura fem un pas més en la nostra estratègia d’accessibilitat i oferim als valencians i valencianes un nou punt de contacte a València. Les restriccions imposades per la crisi sanitària que estem vivint han dificultat l’accés a les instal·lacions d’Alfafar, hem escoltat els nostres clients i les seues necessitats i hem buscat una solució que s’adapte al nou escenari per a continuar facilitant inspiració i noves idees en decoració, sempre d’acord amb les normes oficials i garantint la seguretat dels nostres col·laboradors, clients i proveïdors”.

Amb aquest espai, IKEA continua avançant en el seu procés de transformació digital i expansió, per al qual invertirà 150 milions d’euros en els pròxims 3 anys i amb el qual pretén continuar adaptant-se a les necessitats del client. Aquest pla de transformació passa també per un canvi de model de botigues tradicionals a un model d’omnicanalitat, que a més de continuar comptant amb botigues físiques preveu nous punts de trobada on i off, connectant tots ells com un únic IKEA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 7 =