25n
25N
25N

Oberta la inscripció per al Voluntariat Pel valencià

Oberta la inscripció per al Voluntariat Pel valencià
05/12/2017 -

L’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta ha obert la inscripció per al Voluntariat Pel Valencià. Aquest programa posa en contacte persones que volen llançar-se a parlar valencià amb voluntaris i voluntàries lingüístiques, que hauran de dedicar una hora a la setmana durant 10 setmanes per a conversar. La inscripció per al voluntariat, tant per a les persones aprenents com per a les voluntàries, finalitza el pròxim 12 de gener de 2018 i es pot formalitzar a la seu d’AVIVA Paiporta, en la primera planta de l’Ajuntament, o enviant un correu electrònic a promociovalencia@paiporta.es.

El Voluntariat Pel Valencià és una iniciativa d’Escola Valenciana i l’Ajuntament de Paiporta que té l’objectiu de difondre el coneixement del valencià entre la població paiportina que no el parla o ho fa amb dificultat i desitja perfeccionar-lo. Es tracta d’un sistema que posa en contacte a persones que sí que el dominen amb aquelles que volen aconseguir una major fluïdesa en la nostra llengua.

Una vegada haja finalitzat el període d’inscripció, se celebrarà una festa de presentació del programa amb música i ball al Museu de la Rajoleria, programada per al dia 13 a les 12.30 hores. L’Ajuntament de Paiporta anima a formar part del Voluntariat Pel Valencià a totes les persones que vulguen perfeccionar el seu domini de la llengua o aprendre-la, fins i tot, des de zero, i a aquelles que ja la dominen i volen ser voluntàries per a difondre el seu coneixement entre la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quinze =