25n
25N
25N

Oberta la inscripció del servei gratuït d'ambulàncies i vehicles adaptats per a votar

Oberta la inscripció del servei gratuït d'ambulàncies i vehicles adaptats per a votar
13/05/2019 -

La Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana i Creu Roja ofereixen un servei de transport per a les eleccions municipals i europees del diumenge 26 de maig, amb l’objectiu de facilitar el dret a vot a les persones que ho necessiten.

Pot sol·licitar-se des d’aquest dilluns fins a les 14.00 hores del dijous 23 en el centre operatiu autonòmic de Creu Roja o a través del centre hospitalari corresponent en cas de ser ingressat, detalla Delegació en un comunicat.

Aquest servei, totalment gratuït, està orientat als ciutadans que requerisquen aquest transport per motius d’edat, malaltia o per estar impedits. El telèfon per a sol·licitar el servei és el 96 522 47 93, en horari de 10.00 a 14.00 hores, o a través del correu ‘eleccionescv@cruzroja.es’.

Durant tota la jornada electoral del 26M, del 26M, entre les 9.00 i les 20.00 hores, els voluntaris de Creu Roja arreplegaran a les persones que hagen sol·licitat el servei en el seu centre hospitalari, residència o domicili, les traslladaran al seu corresponent col·legi electoral i les retornaran al seu lloc d’origen.

En el dispositiu està previst que intervinguen totes les assemblees locals de Creu Roja per a poder donar la màxima cobertura a aquest operatiu a la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =