25n
25N
25N

Obert el període d'inscripció per a participar en EstiuJove

S’han preparat 1.200 places per a participar en els cursos

Obert el període d'inscripció per a participar en EstiuJove
21/05/2018 -

La Regidoria de Joventut posa a la disposició de xiquetes, xiquets i joves de la ciutat una àmplia oferta d’activitats de tot tipus per a realitzar durant l’estiu. Les activitats preparades es reparteixen en quatre blocs temàtics: Estiu jove, Estiu a la Natura, Camps interculturals, i Tallers. En total es convoquen 1.200 places per a les diferents activitats.

L’Ajuntament de València ha obert el termini d’inscripció per a participar en algunes de les activitats d’estiu organitzades per la Regidoria de Joventut per als xiquets, xiquetes i joves de la ciutat, des dels 6 als 35 anys. L’oferta inclou activitats nàutiques, campaments d’anglés o tallers de noves tecnologies, entre altres propostes.

Les inscripcions per a participar en les activitats organitzades es poden formalitzar des de hui dilluns, dia 21, a través del web de la Regidoria, on consta tota la informació sobre dates, horaris i continguts. Moltes de les activitats comencen a partir del 25 de juny, coincidint amb el final de les classes de l’alumnat d’Educació Infantil i Primària, ESO i Batxiller. Però la major part de l’oferta es concentra al juny i juliol, encara que també hi ha propostes en agost (és el cas, per exemple, dels campaments d’anglés en el Casal d’Esplai del Saler). Segons la temàtica de les activitats, es divideixen en quatre àrees diferents: Estiu Urbà, Estiu a la Natura, Camps Interculturals i Tallers en Espai Jove.

El termini d’inscripció conclourà el pròxim 29 de maig a les 14.00 hores. Les places s’adjudicaran per sorteig, com en els últims anys, per tal de garantir l’accés en igualtat de condicions. El sorteig se celebrarà el 30 de maig a les 11 hores en l’edifici de la Regidoria de Joventut, al carrer de Campoamor.

Les xiquetes, xiquets i adolescents nascuts entre els anys 2004 i 2011 podran participar en una proposta que es desenvoluparà en La Marina, entre el 25 de juny i el 27 de juliol. Es tracta d’una activitat de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 17.00 hores, en la qual podran realitzar i aprendre activitats nàutiques, participar en una escola de música o gaudir de la piscina.

Els camps de treball estan dirigits a joves nascuts entre els anys 1982 i 2000, i tenen l’objectiu d’enfortir la participació juvenil i els valors relacionats amb la solidaritat, la cooperació i el respecte per la identitat i la diversitat cultural. Tindran lloc al Marroc: un camp en el Riff, al nord del país, i un segon en Erg Chebbi, al sud. Es desenvoluparan del 10 al 22 d’agost.

Finalment, les persones joves nascudes entre 1982 i 2005, podran participar en tallers d’idiomes (C1 de valencià i B1, B2 d’anglés), activitats relacionades amb l’ús de les noves tecnologies (amb especial incidència en la seua apropiació i democratització d’ús), un taller de teatre robòtic, drons socials, narració digital, còmic, i taller de ràdio. A més, també s’han programat diversos tallers de promoció de l’art: dos tallers de teatre, un de dansa urbana i un altre de lindy hop.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 10 =

CCCC
torrent