25n
25N
25N

Oberta la convocatòria per als premis València Emprén

Oberta la convocatòria per als premis València Emprén
10/12/2018 -

L’Ajuntament de València, a través de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, ha obert fins al 17 de desembre el termini de sol·licitud dels Premis València Emprén, que tenen l’objectiu de promoure iniciatives empresarials, la seua posada en marxa i consolidació. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat que «aquests guardons són una important plataforma de suport a les idees que aporten valor a la nostra ciutat i que són motor de desenvolupament econòmic».

En la seua XII edició, s’han destinat 20.000 euros a premiar huit projectes en quatre categories diferents: Projecte Jove, Gestió Empresarial, Projecte Empresarial i Dona Emprenedora. D’aquesta manera, s’estableix un primer premi de 3.000 € i un segon premi de 2.000 € per a cada categoria.

En la categoria de Projecte Jove poden participar joves de fins a 25 anys que presenten una idea original de negoci plasmada en un pla d’empresa i que no haja sigut premiada amb anterioritat. S’ha establit un rang d’edats de 18 a 25 anys que han de complir els qui formen part del projecte presentat, siga individual o col·lectiu.

A la categoria Dona Emprenedora es poden presentar projectes empresarials impulsats per dones que individualment o en grup s’hagen constituït com a empresa a partir de l’1 de gener de 2017 i fins a la data de presentació de la seua candidatura a aquests premis.

Pel que fa a la categoria Projecte Empresarial, podran participar projectes empresarials que individualment o en grup s’hagen constituït com a empresa a partir de l’1 de gener de 2017 i fins a la data de presentació de la seua candidatura.

Quant a la categoria Gestió Empresarial, podran presentar-se les empreses constituïdes a partir de l’1 de gener de 2012 i fins al 31 de desembre de 2016.

«Des de Desenvolupament Econòmic i Sostenible s’està treballant amb afany perquè València es convertisca en un referent en matèria d’innovació i coneixement», ha insistit Sandra Gómez. «Amb aquesta meta se celebra aquest certamen que premia el talent emprenedor valencià, alguna cosa imprescindible perquè la ciutat continue fent passos per a convertir-se en eixa VLC Tech City que tots i totes volem», ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + nou =

CCCC
torrent