25n
25N
25N

Oberta la convocatòria per a presentar els treballs del III Premi d'Estudis Locals de Paiporta

Oberta la convocatòria per a presentar els treballs del III Premi d'Estudis Locals de Paiporta
04/05/2021 -

La Regidoria de Participació Ciutadana ha convocat la tercera edició del Premi d’Estudis Locals de Paiporta.

El passat dia 9 d’abril la Junta de Govern de l’Ajuntament de Paiporta aprovava la nova convocatòria i les seues bases. Aquest premi, amb una dotació econòmica de 2.000 euros i la publicació del treball guanyador, promou i estimula la realització d’estudis sobre la realitat local de Paiporta en diferents àmbits i moments històrics, al mateix temps que es comparteixen tots aquests coneixements amb la ciutadania.

Amb la tercera edició hem consolidat aquest premi que volem que es convertisca en el referent quan a l’estudi i la investigació sobre la història, cultura, tradicions i la realitat local del nostre poble”, ha explicat la regidora de Participació, Esther Torrijos.

Les persones interessades poden presentar els seus treballs fins al pròxim 10 de juny. Les obres poden ser individuals o col·lectives, sempre que siguen inèdites i escrites en valencià normatiu. Una vegada atorgat el premi al projecte d’investigació que el jurat considere que millor aprofundeix en el coneixement de Paiporta, es disposarà del termini d’un any per a la realització de la investigació i el treball definitiu.

En les edicions prèvies han resultat guanyadors treballs de perfil molt diferent. Un sobre la flora de la localitat i un altre sobre la història del ferrocarril a Paiporta. “Esperem rebre molts treballs. Ja que una major participació repercutirà en una millor qualitat del treball seleccionat”, ha conclòs Torrijos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =