25n
25N
25N

Oberta la connexió ciclista entre les avingudes de França i Peris i Valero

Oberta la connexió ciclista entre les avingudes de França i Peris i Valero
08/02/2019 -

Durant aquest matí s’han obert al trànsit ciclista els nous carrils bici emplaçats en el Pont del Regne des del passeig de l’Albereda, així com el tram de l’avinguda Regne de València des d’Alcalde Reig fins a Peris i Valero.

L’eix ciclista de 1.700 metres de longitud íntegrament, permetrà al veïnat de Penya-Roja i de la resta de barris pels quals discorre, la possibilitat de desplaçar-se des dels Camins al Grau al centre i viceversa, en bicicletes, patinets i altres vehicles de mobilitat personal (VMP) per la calçada, però per una via segregada, segura i bidireccional.

D’aquesta manera, el tram obert hui permetrà la connexió de manera continuada i molt més directa des dels carrers de Russafa fins a l’avinguda de França sense eixir del carril bici, a través de la via existent en Peris i Valero i del nou itinerari.

Respecte a les obres que queden per a completar la totalitat de l’eix, la Junta de Govern Local ha autoritzat aquest matí l’ampliació del termini d’execució del contracte d’obra per huit dies naturals. El motiu ha sigut la impossibilitat del compliment del termini inicial d’execució del mateix per causes no imputables al contractista, com són l’ampliació de zones d’actuació per millores de pavimentació (baixada riu i plataforma EMT), la reparació d’una séquia per desgast de solera que afecta l’àmbit d’actuació i la presència d’una bastida privada en zona d’actuació. La nova data prevista per a la finalització de les obres és el 25 de febrer de 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 20 =

bombers
Valencia activa