25n
25N
25N

Ábalos insisteix en la voluntat "total" de PSOE i Unides Podem de "defensar un projecte de manera conjunta"

Ábalos insisteix en la voluntat "total" de PSOE i Unides Podem de "defensar un projecte de manera conjunta"
08/03/2020 -

El ministre de Transports i ‘número tres’ del PSOE, José Luis Ábalos, ha assegurat que els socis del govern de coalició, PSOE i Unides Podem, tenen la “voluntat total” de “desenvolupar un projecte” i “defensar-lo de manera conjunta”, al mateix temps que ha indicat que la possibilitat de tindre “punts de vista” diferents “no significa cap feblesa”.

Així s’ha pronunciat aquest diumenge a València, després de presenciar la ‘mascletà’ al balcó de la plaça de l’Ajuntament, preguntat pels possibles “problemes” entre PSOE i Unides Podem en el si del govern de coalició.

Ábalos ha manifestat que “alguns tenen obstinació en què el govern de coalició no funcione” perquè “és la primera vegada que ocorre en la nostra història democràtica recent, un govern de coalició”. Així, ha remarcat que “el que importa és la voluntat de desenvolupar un projecte, defensar-lo de manera conjunta, i això està més que garantit”.

“Una altra qüestió diferent és que puga haver-hi punts de vista, que sempre n’hi ha hagut, i en l’anterior govern, encara que fóra monocolor, n’hi havia. Això no significa cap feblesa”, ha subratllat.

El ministre ha afegit que Unides Podem i PSOE són “dues formacions amb històries diferents, amb cultures polítiques diferents”, però ha defensat que l'”esforç” que estan fent “és el que val la pena posar de manifest”. “Per descomptat, la voluntat és total en aquest govern i la meua experiència és molt positiva”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

ccccinema
activem alfafar