caixa popular

Ábalos anuncia l'engegada del 'Pla 20.000 vivendes' amb la construcció "immediata" de 525 a València

Ábalos anuncia l'engegada del 'Pla 20.000 vivendes' amb la construcció "immediata" de 525 a València
29/11/2018 -

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha anunciat aquest dijous a València l’engegada a nivell nacional del ‘Pla 20.000 vivendes en lloguer assequible’ amb l’inici de la construcció “immediata” d’un total de 525 vivendes protegides a la Comunitat Valenciana, en la ciutat de València.

En concret, 375 vivendes estaran situades en el Parque y Maestranza de Artillería –dins d’un projecte de vivendes en marxa– i altres 150 en el Parc Central d’Enginyers de València, on també hi ha activa una operació immobiliària. Totes aniran destinades a lloguer social.

Així ho ha avançat Ábalos a preguntes dels periodistes després de presidir la reunió del jurat del premi de convivència de la Fundació Professor Manuel Broseta, després de recordar que el Ministeri de Foment ha transferit a Sepes 21,5 milions d’euros per a iniciar la construcció de més de 5.300 vivendes en el conjunt d’Espanya i donar així el major impuls possible al pla.

El projecte es concretarà amb la firma d’un conveni entre la secretària general de Vivenda, Helena Beunza; el director de l’Entitat Pública Empresarial de Sòl (Sepes), Alejandro Soler, i el regidor d’Urbanisme de València, Vicent Sarrià, després del que Foment confia que el procés arranque “en un parell de setmanes”.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 18 =