25n
25N
25N

Cano: “Hem d'estar més units que mai enfront d'esta crisi sense precedents”

Cano: “Hem d'estar més units que mai enfront d'esta crisi sense precedents”
09/04/2020 -

El regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aarón Cano, ha mantingut este matí una reunió per videoconferència amb tots els representants de l’oposició municipal en la Junta de Protecció Civil per a informar-los sobre les mesures que ha adoptat CECOPAL (Centre de Coordinació Operativa Municipal) perquè segons Cano “hem d’estar més units que mai enfront d’una crisi sense precedents”. L’edil els ha traslladat també a tots els regidors de l’oposició que l’objectiu fonamental és “reduir l’impacte d’esta crisi mobilitzant tots els recursos disponibles en coordinació amb el Govern de la Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya”.

“Hem informat de totes les accions que hem realitzat però també els hem explicat les iniciatives que adoptarem” ha indicat el regidor Aarón Cano, qui s’ha referit també a “la transparència d’este Govern de la ciutat”. “Hem de rendir comptes sempre de la nostra acció de Govern, de totes les mesures que prenem per a reduir l’impacte social i econòmic d’este desafiament que no pot deixar a ningú enrere. Som un equip de Govern que està responent en totes les àrees al major repte que haja tingut mai esta ciutat”, ha remarcat.

El regidor de Protecció Ciutadana ha explicat les mesures adoptades a través del CECOPAL des de les àrees de Seguretat Ciutadana i Emergències, Sanitat, Benestar Social destacant “la coordinació entre totes les regidories de l’Ajuntament de València” amb mesures com la creació d’espais amb capacitat fins per a 80 persones en situacions de risc; controls de vehicles per a evitar la propagació del virus; presència en els barris; o desinfecció d’espais com a centres de salut i altres instal•lacions; entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 10 =