25n
25N
25N

A Xirivella, amb la igualtat no es juga

L’Ajuntament llança una campanya per fomentar la compra de joguets no sexistes i no violents al comerç local

A Xirivella, amb la igualtat no es juga
07/12/2017 -

L’Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria de Festes i de l’Economia del Bé Comú, ha llançat una campanya de sensibilització a favor dels joguets no sexistes i no violents sota el lema “Amb la igualtat no es juga”. L’objectiu és conscienciar a les famílies durant este Nadal de la compra de jocs que promoguen la igualtat entre els gèneres i que no fomenten la violència o l’enfrontament entre els xiquets i xiquetes.

L’Ajuntament ha editat un decàleg amb els consells essencials per a ajudar a fer les compres tenint en compte la importància i influència dels joguets en la infantesa. Este decàleg es repartirà a l’alumnat de totes les escoles de Xirivella, com la manera més ràpida d’arribar a les famílies. A més, estarà visible als comerços i centres municipals de la localitat i als espais de publicitat de les parades d’autobús. Els missatges del decàleg s’han comprimit en un atractiu vídeo que es pot visualitzar a la pàgina web i a les xarxes socials, on es farà una campanya intensiva.

Segons l’alcalde Ricard Barberà, “volem que els xiquets i les xiquetes juguen lliurement a allò que vulguen, sense els límits dels models tradicionals que ensenyen a les xiquetes a ser princeses i als xiquets a ser superherois. Volem superar eixe model i que les famílies fomenten amb les seues compres al comerç local la construcció d’una societat més igualitària i pacífica».

Per la seua banda, la regidora de Festes i de l’Economia del Bé Comú, María José García Grande, explica que “hem dissenyat una campanya amb missatges clars i contundents, que estic segura que agradarà a la ciutadania. A més, involucrem al comerç local com a aliat indispensable. Volem que les compres dels joguets no violents i no sexistes es facen sense eixir de Xirivella, dins de l’estratègia transversal de l’Ajuntament sobre l’Economia del Bé Comú de suport al xicotet comerç».

La campanya naix de la moció aprovada per Sí Se Puede, Compromís, PSPV-PSOE i Esquerra Unida, amb l’abstenció del Partit Popular, al ple ordinari del mes de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =

bombers
bombers