caixa popular

A un mes de la Tomatina ja estan reservats el 95% dels apartaments turístics

A un mes de la Tomatina ja estan reservats el 95% dels apartaments turístics
02/08/2017 -

Els apartaments i cases de vacances estan ja reservats per a la gran festa de la Tomatina. Segons Hundredrooms el comparador de cases i apartaments turístics, solament queden 7 allotjaments disponibles per a la festa de la Tomatina que es realitzarà el 30 d’agost.

Els preus dels apartaments també han variat respecte a l’any anterior, perquè el comparador ha pogut comprovar la pujada de quasi un 38% en els preus més econòmics. Mentre en 2016 estaven en 47€, en 2017 es troben a partir de 65€. El preu mitjà a Bunyol és de 161€ la nit.

Bunyol es prepara per a la seua festa més representativa i internacional. Més de 22.000 persones de 96 nacionalitats diferents es donen cita per a l’única guerra que es repeteix any rere any, la tomatina.

Des d’Hundredrooms s’observa que enguany la tendència és major respecte a l’any anterior, on al començament d’agost les reserves estaven al 70%. “En els allotjaments vacacionals, els usuaris reserven amb 60 dies d’antelació. És una xifra important”, comenten des del departament de comunicació d’Hundredrooms.

A pesar que a partir de l’edició del 2013 es decidira cobrar entrada, la tendència de participació no ha disminuït. Els registres d’Hundredrooms mostren un 95% d’ocupació a setmanes de l’inici de la gran festa.

Respecte als preus es nota un augment perquè l’any passat, en aquestes mateixes dates, el preu mínim per nit era de 47€ mentre que actualment es troben en 65€. Els preus més cars en 2016 arribaven a 390€ per nit i en el mes actual es poden trobar a partir de 498€.

El municipi valencià es prepara per al que és la seua revolució anual. Les dades de l’any passat van registrar 22.000 participants i 150 tones de tomaca, però la realitat quant a registres de visita va ser més aclaparant, ja que la població de Bunyol, durant l’esdeveniment, va anar quatre vegades major.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 18 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris