25n
25N
25N

A quina hora tanquen els comerços?

A quina hora tanquen els comerços?
26/04/2021 -

Hui entren en vigor les noves mesures anunciades pel president de la Generalitat, Ximo Puig, dijous passat. Entre elles, destaca l’horari de tancament dels comerços. Els comerços no essencials podran obrir fins a les 22 hores de la nit, coincidint així amb el toc de queda. Això suposa un lleuger avanç en la flexibilització de mesures, ja que fins ara les últimes restriccions tan sols deixaven obrir fins a les 20 h.

Si bé l’hostaleria ha sigut el sector més afectat per les restriccions de la Covid-19, els comerços també s’han vist minvats per les restriccions. Aquesta nova mesura pretén alleujar als comerciants i ajudar a revitalitzar aquest sector econòmic. És per això que s’allarga l’horari de tancament dels comerços fins a les 22 h, i coincideix així amb el tancament de bars i restaurants, així com l’inici del toc de queda.

Ximo Puig porta setmanes recalcant que la desescalada es realitzarà de manera “prudent”. Sempre que té ocasió, recorda que “la pandèmia continua absolutament vigent, el virus és ací i si ens relaxem acabem contagiant-nos”. El president pretén evitar successos com l’ocorregut en la residència universitària Ausiàs March, on es va notificar un brot de cent contagis.

La Comunitat Valenciana continua registrant unes dades molt positives respecte a l’evolució de la pandèmia en comparació amb altres comunitats autònomes espanyoles o diversos països europeus. Els nous casos positius per coronavirus són estables entre les tres províncies valencianes. A més, la incidència acumulada a final de setmana està en els 40,08 casos per cada cent mil habitants en els últims catorze dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =