À Punt comença demà les seues emissions en proves en televisió

La nova televisió autonòmica ix del negre amb una emissió en proves i molt prompte amb tota la nova programació i els informatius

À Punt comença demà les seues emissions en proves en televisió

À Punt ix demà del negre després del tancament de Canal 9. El 25 d’abril de 2018 passarà a la història com el retorn de la radiotelevisió autonòmica valenciana. Tal com va anunciar la seua directora, Empar Marco, a partir de demà es començarà a emetre en proves amb continguts ja enllaunats com a dibuixos animats. Sèries, documentals i precisament els continguts infantils de l’extinta Canal 9, l’antiga RTVV, tornaran a ocupar la graella de la programació en proves.

Durant les pròximes setmanes, es realitzaran diferents proves tècniques per a deixar-ho tot “À Punt” per a l’estrena de la nova programació de la nova Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Tant en la web com en l’emissora s’estan avançant en les freqüències per a poder resintonitzar la nova À Punt en els televisors de les llars valencianes. Però a més, la nova televisió autonòmica emetrà en directe a través de la web tots els seus continguts.

El compte arrere ja ha acabat i mentre arriba el moment de l’inici de les emissions regulars, les productores ja ultimen les últimes produccions amb les quals obrirà la nova À Punt Televisió.

La Ràdio va marcar el renàixer

Tal com avançàrem en exclusiva a València Extra, les emissions de la Ràdio de À Punt van marcar l’inici de renàixer de la nova radie televisió valenciana. Jèssica Crespo va posar la veu al primer magazín matinal de la ràdio pública amb Al Ras. Després d’ella, la ràdio ha anat creixent amb les seues diferents propostes per a tots els públics.

La nova web de À Punt suposa tota una revolució en el concepte d’informació i entreteniment. Amb una clara aposta pels continguts transmèdia, en la web d’apunt mèdia s’ofereix informació, continguts infantils i al mateix temps l’emissió en directe de la ràdio i la imminent de la televisió pública valenciana.

Demà 25 d’abril els valencians i les valencianes estan d’enhorabona perquè tornaran a comptar amb un canal de televisió públic en valencià per a donar cobertura a tot el territori.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + dos =

turismo salou