25n
25N
25N

À Punt ràdio començarà els seus butlletins informatius el dilluns 5 de març

Els serveis informatius pretenen convertir-se en referents de l’actualitat valenciana

Jèssica Crespo | @apunt_media

À Punt ràdio començarà els seus butlletins informatius el dilluns 5 de març
28/02/2018 -

À Punt ràdio començarà a emetre els seus butlletins informatius horaris a partir del pròxim dilluns 5 de març. S’emetran des de les set del matí a les onze de la nit de dilluns a divendres i en els caps de setmana. Els dissabtes i diumenges començaran a les huit del matí.

L’anunci arriba després que la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ja avisara divendres passat que els serveis informatius de la ràdio de À Punt donarien el seu tret d’eixida “la primera setmana de març”.

La Corporació ha ressaltat que aquests informatius pretenen centrar-se en la realitat valenciana, però també informaran sobre l’actualitat de la resta d’Espanya i del món des d’una perspectiva regional. L’objectiu és que “l’audiència tinga una visió completa de l’actualitat”.

Els continguts focalitzaran la seua atenció en informació general, esport, temps i el tràfic, però l’actualitat informativa també arribarà a altres àmbits com l’economia, els successos, la política, la cultura, la societat, els tribunals, etcètera.

La intenció des de À Punt és convertir-se en un referent informatiu per a la societat valenciana i un lloc que reflectisca la diversitat i la pluralitat social, que vertebre el territori i on els ciutadans i ciutadanes puguen accedir “per a saber tot el que passa” en la nostra terra.

La ràdio pública valenciana va començar a emetre música per sorpresa el 12 de novembre, encara que les seues emissions definitives amb contingut propi no es van escoltar fins a desembre. Des de llavors, la seua graella es compon de 28 hores de continguts setmanals, entre els quals destaca el magazine matinal que presenta Jèssica Crespo de dilluns a divendres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 10 =