25n
25N
25N

À Punt premiarà a la pel·lícula que promoga la integració social

À Punt premiarà a la pel·lícula que promoga la integració social
06/08/2019 -

À Punt promou, per segon any consecutiu, un premi en la secció oficial de la 34 edició de la Mostra de València, Cinema del Mediterrani, que destacarà la “pel·lícula de la secció oficial que millor promoga els valors d’integració social, civisme, cooperació i pau, des del respecte a la diversitat social, de gènere, cultural i geogràfica”.

Des de la televisió valenciana han destacat que l’any passat, el premi de l’espai públic valencià de comunicació tenia el compromís de promoure la igualtat entre homes i dones.

El premi d’À Punt “no tindrà una dotació econòmica directa, però la Societat Anònima de mitjan Comunicació (SAMC) es compromet a adquirir els drets d’emissió de la pel·lícula guanyadora”.

El guardó s’emmarca en el segon conveni de col·laboració que acaben de signar la SAMC i la Mostra de València pel qual treballaran conjuntament en la pròxima edició del certamen que tindrà lloc a València entre el 24 d’octubre i el 3 de novembre de 2019.

À Punt tornarà a ser mitjà oficial del certamen cinematogràfic. Eixa consideració implica el compromís d'”informar dels principals moments i activitats del certamen a través de la televisió, la ràdio, la web i les xarxes socials”.

Aquest conveni s’emmarca dins de l’estratègia d’À Punt d'”acostar-se i de col·laborar amb els certàmens culturals i audiovisuals que s’organitzen per tot el territori valencià, ja que ajudar a revitalitzar el sector és un dels objectius de l’espai públic de comunicació”.

En aquest sentit, À Punt ja va signar, l’octubre de l’any passat, “el primer conveni de col·laboració amb la Mostra de València”. També ha signat acords semblants amb la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) i fa poc amb la Mostra Internacional de Mim de Sueca (MIM).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

bombers
CCCC
bombers