caixa popular

À Punt reforça els informatius amb una nova edició matinal en la programació de tardor i hivern

À Punt reforça els informatius amb una nova edició matinal en la programació de tardor i hivern
15/09/2018 -

À Punt llança la setmana vinent la seua programació per a tardor i hivern, una graella de caràcter generalista que busca mantindre les produccions d’empreses valencianes i potenciar el protagonisme dels continguts informatius i d’actualitat. A partir de dilluns, 17 de setembre, ‘À Punt NTC’ estrena edició matinal a les huit del matí.

En la nova temporada, els continguts informatius i la informació esportiva representaran el 25% de la programació, amb el que un de cada quatre minuts estarà destinat a la informació, avança en un comunicat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

La nova edició matinal de ‘À Punt NTC’ oferirà 60 minuts de notícies i una altra hora dedicada a una tertúlia informativa d’actualitat i a entrevistes.

Les edicions de notícies de migdia (14.30 hores) i la nit (21 hores) també dupliquen des d’aquest dilluns la seua durada, fins el 75 i 60 minuts, respectivament, i prestaran més atenció a la informació esportiva i meteorològica.

En la mateixa línia, els informatius de finalització de setmana, que es mantenen a partir de les 14.30 i les 21 hores, ampliaran la seua durada fins a una hora. Tots els programes de la televisió d’À Punt Mèdia es poden veure en directe i en diferit a través de la seua pàgina web.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

semana santa de torrent 2019
jornadas gastronomicas el puig