25n
25N
25N

À Punt obté una mitjana del 6,2% de quota d'audiència amb el seguiment de la gota freda

Més d’un milió de valencians han contactat amb la televisió pública aquests dies per a seguir la programació especial

À Punt obté una mitjana del 6,2% de quota d'audiència amb el seguiment de la gota freda
14/09/2019 -

La televisió pública valenciana, À Punt, ha obtingut en els dos dies d’episodis de gota freda una mitjana del 6,2% de quota i 17,3 milions d’impactes en Twitter, unes xifres que, segons la cadena, “signifiquen que la ciutadania valenciana confia en À Punt per a informar-se del pas de la DANA”.

“Complint amb la seua raó d’existir, À Punt ha fet un desplegament especial dels seus mitjans, en ràdio, televisió, web i xarxes socials per a oferir servei públic i informar la ciutadania de les
conseqüències del pas de la DANA per la Comunitat Valenciana”, han explicat.

Més d’un milió de valencians i valencianes ha contactat amb la televisió d’À Punt en algun moment d’aquests dos últims dies en què hi ha hagut una programació especial encapçalada per la redacció d’informatius i en col·laboració amb la resta de professionals vinculats als mitjans públics valencians. Així, la mitjana d’audiència d’aquestes 48 hores ha sigut de 6,2 per cent de quota –5,6% dijous i 6,9% divendres–.

De la mateixa forma, els professionals d’À Punt han lamentat que “l’increment d’audiències i seguiment estiga vinculat a l’episodi d’aiguats que ha patit la Comunitat Valenciana, però aquests són els moments en què la ciutadania necessita informar-se més, estar més connectada i rebre el suport de tots els seus representants polítics i de la societat valenciana” i han confiat que l’audiència “continue fidel amb el seu espai de comunicació públic”.

A més, la plantilla d’À Punt s’ha solidaritzat amb les persones que han perdut els seus béns i amb els familiars de les víctimes mortals que ha deixat la Dana.

AUGMENT DE LA COBERTURA TERRITORIAL

L’espai ‘Les notícies del matí’, presentat per Clara Castelló i editat per Elpídia Bellver, ha aconseguit mantenir-se durant tota la franja de 7 a 14 hores amb un 10,7% de quota aquest divendres i un 9,2% el dijous.

El ‘NTC Migdia’ també ha vist elevada la seua audiència amb una quota del 10,3% el divendres i un 12,1% el dijous. L’espai públic de comunicació valencià ha mantingut una fidelització dels informatius de migdia de quasi 200.000 espectadors de principi a fi del programa. Igualment, el ‘NTC Nit’ va obtenir un 6,7% de quota el dijous i un 5,2% el divendres.

En aquest sentit, des d’À Punt han destacat el desplegament realitzat per a connectar i informar els espectadors de la televisió i els oïdors de la ràdio durant tota la jornada. A més, els magazins també han tingut un seguiment important. ‘À Punt Directe’ va mantenir aquest divendres un percentatge d’audiència del 8,5% durant tota la vesprada i un 6,6% el dijous.

À Punt ha aconseguit augmentar la cobertura territorial amb un 24,4% de població a la qual ha accedit, la qual cosa suposa quasi un milió persones (979.000). De la mateixa manera han crescut les audiències a les comarques de Castelló i sobretot d’Alacant i del sud de la Comunitat, aconseguint un rècord d’audiència del 5,3%.

120.000 PERSONES EN LA WEB

També ha destacat el seguiment a través de la web i les xarxes socials d’À Punt, que han estat “en constant renovació de dades i oferint una informació de servei útil, comprensible, accessible i rigorosa”.

Durant l’episodi de la DANA l’etiqueta #PlugesÀPunt ha registrat al voltant de 4.000 missatges i més de 17,3 milions d’impactes en Twitter.

La informació que ha oferit À Punt en totes les seues finestres ha comptat amb les imatges i vídeos que els usuaris han fet arribar a través de les xarxes socials i whatsapps. A més, durant l’episodi de pluges, 120.000 persones han triat la pàgina web d’À Punt per a informar-se minut a minut del temporal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =