À Punt començarà aquest diumenge a les 14:30 amb l'informatiu de migdia

Empar Marco va presentar la redacció integrada amb quasi 300 professionals

À Punt començarà aquest diumenge a les 14:30 amb l'informatiu de migdia
04/06/2018 -

La nova televisió pública valenciana, À Punt, iniciarà les seves emissions el proper 10 de juny amb l’informatiu de migdia, a les 14.30 hores. La redacció integrada va ser presentada el divendres i ja compta amb prop de 300 persones treballant. Va ser batejada amb el nom de ‘Tirant Lo Blanc’.

Presentat per la periodista extreballadora de RTVV i llicenciada en Filologia, Adelaida Ferre, els serveis informatius donaran el tret d’eixida a les emissions definitives d’À Punt. Completaran l’equip Vanessa Gregori, i Samuel Borja en esports, al costat de Joan Carles Fortea, que s’encarregarà de presentar la secció meteorològica.

A la nit, a les 21:00 hores, Victòria Maso i Isabel Sánchez, dos dels rostres coneguts de l’anterior Canal 9, conduiran la segona edició d’informatius.

Però l’equip es troba darrere, amb els prop de 300 professionals de la cadena que s’encarreguen de la producció i emissió de notícies. Periodistes, ENGs, càmeres, realitzadors, meteoròlegs, assessors d’estil i llengua, experts en periodisme digital, web, xarxes socials i SEO. Tots en un mateix espai: la redacció integrada, una de les propostes capdavanteres del sector amb la qual es busca una integració total entre les informacions tractades en la televisió, com en la ràdio i a la pàgina web. I ullet, que també s’utilitzarà com a plató de televisió.

https://twitter.com/apunt_media/status/1002507095240069120

La redacció integrada permet elaborar millors informatius i aconseguir una producció més eficaç i coordinada, també amb les xarxes socials. Es tracta d’un espai diàfan que la directora general d’À Punt, Empar Marco, es va encarregar de presentar divendres passat, junt amb el plató dels serveis informatius.

La programació al complet es presentarà a la fi d’aquesta mateixa setmana, però el que sí que és clar és que la cadena donarà un lloc important al contingut infantil, que tindrà un espai propi en televisió i un canal diferenciat de la resta a la pàgina web amb contingut propi. La Colla, les mascotes infantils de la cadena, ja es troben en la plataforma digital. En esports, no es retransmetrà el futbol o el bàsquet pels elevats costos dels drets , però sí de pilota valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

Festes Torrent 2019