25n
Orgull
Orgull

À Punt convoca la primera edició dels premis a les Falles

À Punt convoca la primera edició dels premis a les Falles
30/06/2021 -

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) convoca la primera edició dels Premis À Punt a les falles, que tenen com a objecte guardonar, amb motiu de la celebració de les festes de l’any 2021, el monument que presenta una millor crítica audiovisual.

Aquests guardons es van convocar el març de 2020, però a causa de la pandèmia es van haver d’ajornar com va passar amb les festes falleres, informa la radiotelevisió pública valenciana en un comunicat.

Es concediran tres premis: un econòmic per un import de 2.000, 1.000 i 500 euros respectivament; més un estendard amb esment de la concessió del Premi À Punt (1r, 2n, 3r) al monument faller amb millor crítica audiovisual, i la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

Les comissions falleres podran presentar al concurs qualsevol projecte de monument faller, amb total llibertat de plantejament i realització. En tot cas, els projectes de les falles presentats hauran de ser inèdits.

El jurat valorarà els projectes presentats d’acord amb els següents criteris: escenes que facen referència a qualsevol dels continguts dels mitjans d’À Punt (ràdio, televisió, web o xarxes socials); escenes que facen referència a continguts audiovisuals; originalitat de l’escena representada i qualitat dels materials i acabats.

Podran participar en la primera edició dels Premis À Punt les falles amb millor crítica audiovisual (edició 2021) totes les comissions falleres grans (no infantils) que ho sol·liciten en la forma descrita (més a baix) i que estiguen degudament censades en la Junta Central Fallera de València.

Els membres del jurat seran designats per la Direcció General de la SAMC entre el personal de la SAMC que participa habitualment en la gestió de continguts i produccions relacionades amb À Punt Mèdia i/o en la cobertura informativa i/o difusió pública de les Falles de València.

La sol·licitud d’inscripció es formalitzarà omplint el formulari allotjat en la web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (https://www.cvmc.es/premis/).

El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases en la web de la CVMC i conclourà a les 14.00 hores del 27 d’agost de 2020.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 2 de setembre a la vesprada, durant l’emissió del programa en directe de la televisió d’À Punt. El llistat de guanyadors es publicarà en la web d’À Punt.

Els estendards corresponents als guanyadors del primer, segon i tercer premi s’entregaran en un emplaçament i horari per a definir i que s’anunciarà abans del 30 d’agost.

En relació amb els premis dineraris, la SAMC es posarà en contacte amb els representants de les comissions falleres guanyadores, d’acord amb les dades de contacte facilitades en el formulari de sol·licitud, per a entregar la dotació econòmica corresponent al primer, segon i tercer premi.

PREMIS LA COLLA PER A FALLES INFANTILS

Els Premis La Colla a les Falles, que tenen com a objecte la promoció dels drets i els valors de la infantesa recollits en la Carta de valors d’À Punt Mèdia.

La Colla és el conjunt de personatges dels programes infantils d’À Punt Mèdia, i representa la programació infantil de la televisió pública valenciana i de totes les seues plataformes transmèdia. Consta de sèries en valencià i en anglés.

De la mateixa manera que amb les falles grans, es concediran tres premis: un dinerari per un import de 2.000, 1.000 i 500 euros respectivament, més un estendard amb esment de la concessió del Premi À Punt (primer, segon i tercer) a la falla amb millor crítica audiovisual i la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases en el web de la CVMC i conclourà a les 14.00 hores del 20 d’agost de 2021.

Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de sol·licituds de participació, i abans de l’1 de setembre de 2021, el jurat estudiarà els projectes de monuments fallers presentats i seleccionarà un màxim de 10 finalistes.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 1 de setembre a la vesprada, durant l’emissió del programa en directe de la televisió d’À Punt. El llistat de guanyadors es publicarà en la web d’À Punt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + vint =