25n
Orgull
Orgull

À Punt calfa motors per a "les Falles més anhelades de la història"

À Punt calfa motors per a "les Falles més anhelades de la història"
17/08/2021 -

À Punt es prepara des d’aquest dimarts per a llançar la seua campanya de promoció de les Falles 2021, per primera vegada en la història el mes de setembre, després que foren les primeres festes d’Espanya a cancel·lar-se l’any passat.

En les últimes setmanes, els equips d’imatge, realització i màrqueting han donat forma als anuncis que ompliran la pantalla de televisió, la web i la ràdio d’il·lusionants promocions del retorn de la festa gran valenciana.

Participen en la campanya cares conegudes del món de la indumentària o la pirotècnia, al costat d’artistes fallers, músics, floristes, comissions de falla i, evidentment, la màxima representant de la festa, Consuelo Llobell, com a Fallera Major de València. En les xarxes socials, l’etiqueta és ‘#LesFallesÀPunt’.

“La televisió valenciana confia a poder oferir la programació més completa per a transmetre a través de les pantalles la grandesa de l’esperit faller, que ha sigut silenciat per culpa de la situació pandèmica”, manifesta en un comunicat el director general, Alfred Costa.

Aquesta cadena es prepara “amb cautela, però amb la mateixa il·lusió de sempre, és germana” i ofereix un homenatge als col·lectius fallers representats en la campanya. Com a cap d’imatge, Josep Pitarc agraeix la col·laboració desinteressada dels més de 50 participants en aquest projecte que ha aconseguit ressaltar la plasticitat dels oficis i les arts vinculades al món faller, “indispensables per a recuperar la festa tal com sempre l’hem coneguda”.

Com a calfament, dilluns que ve 23 el programa ‘Bona vesprada’ estrenarà el videoclip ‘Els Falles À Punt’, versió de la cançó ‘Amor i amistat’ de Jazzwoman en la qual participa la cantant i totes les persones que apareixen en les cortinetes. El vídeo estarà disponible en el canal de YouTube de l’ens.

RETRANSMISSIONS I PROGRAMES ESPECIALS

A més, ja està en marxa la preparació de les retransmissions i programes especials de la graella de la primera setmana de setembre per a tornar a viure de prop les festes josefines amb “qualitat tècnica i rigor informatiu”.

D’altra banda, segueix obert el termini per a presentar-se al concurs dels premis d’À Punt dedicats a les falles: fins al 20 d’agost per a les comissions infantils que participen en els Premis La Colla i fins al 27 d’agost per a totes les que participen en la convocatòria de les grans. Les bases es troben allotjades en el web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − tretze =