caixa popular

A peu de pista

05/06/2017 -

Han passat dos anys des que els ciutadans van dir que volien una altra forma de fer política. Tirant la vista arrere, s’albiren els encerts i els errors. El negatiu sòl transcendir més a la palestra que el bo. Així que, permeten-me, que em quede amb el que hem fet bé, que és molt.

Amb sis alcaldies en la província: Alberic, Barx, Caudete de les Fonts, Cofrents, Llanera de Ranes i Moixent; un pacte de legislatura a Loriguilla i desenes de regidors fent una oposició responsable, Ciutadans (Cs) ha aconseguit millores per als municipis de València i els seus veïns.

Si repassem el que hem treballat en aquest temps, ens trobem que, en moltes localitats, som el partit que més iniciatives ha presentat. Celebrem, amb satisfacció, que moltes de les mocions de Cs s’han aprovat per unanimitat i que unes altres han tingut el respatler de la majoria.

En aquest sentit, puc dir, orgullosa, que quan es fa una política realista i útil, quan es proposen millores que afecten directament al dia a dia de les persones, quan es dialoga i se cerca el ben comú deixant a un costat els colors polítics, s’aconsegueix millorar la vida dels ciutadans.

A açò jo ho cride estar a peu de pista. És baixar al carrer, parlar amb els teus veïns, detectar els seus problemes i preocupacions, i cercar solucions. I es troben. Vaja si es troben! Però per a fer-ho, cal oblidar-se de rojos i blaus, d’esquerres i de dretes, cal pensar únicament en el que li interessa a la gent. Als ciutadans els és igual si qui els millora el col·legi dels seus fills es diu Pepe o Juan, la qual cosa vol és que li l’arreglen.

En tot aquest temps, Ciutadans ha fet molt; però queda un llarg camí per recórrer. Tenim més il·lusió que quan comencem perquè hem comprovat que l’esforç dóna resultats. I posseïm més experiència, dels errors s’aprén sempre. Per açò, amb aquesta motivació, tenim les piles totalment carregades per a seguir avançant, per a continuar presentant en els ajuntaments mocions que beneficien als nostres veïns.

Va dir l’il·lustre valencià Luis Vives que “gens és tan fàcil ni tan útil com escoltar molt”. Doncs açò hem fet i anem a seguir fent: escoltar. Per a caminar per la senda adequada cal estar atents als senyals que ens anem trobant, cal seguir escoltant als ciutadans per a donar resposta a les seues necessitats. Cal estar a peu de pista.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + vint =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC