25n
25N
25N

Una visita cultural 'A la lluna de Paterna' que mostra el ric patrimoni històric i cultural del municipi

Els divendres 16 i 23 d’agost, descobreix els monuments més emblemàtics de Paterna sota la llum de la lluna i de forma gratuïta

Una visita cultural 'A la lluna de Paterna' que mostra el ric patrimoni històric i cultural del municipi
07/08/2019 -

Les nits d’agost són caloroses i és millor passar-les fora de casa. Un bon pla per a aquest mes és passejar-se, a través d’una visita guiada, “A la lluna de Paterna”: observar els monuments més emblemàtics de la ciutat mentre que, gràcies a un o una guia, coneixes la seua història, la seua raó de ser.

Tal com va assenyalar la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “les visites nocturnes s’han convertit en una alternativa d’oci imprescindible, que combina història i cultura i permet, tant a veïns de la localitat com a visitants, descobrir els monuments més emblemàtics de Paterna d’una manera singular i original”.

DIES I HORARIS

Durant el mes de juliol, les visites a aquesta activitat cultural, que porta celebrant-se uns quants anys, tenien lloc tots els divendres del mes. No obstant això, a l’agost, només podrem gaudir d’aquesta visita guiada els divendres 16 i 23 a partir de les 21.30 h. I no és casualitat que s’hagen triat aquests dos dies, ja que coincideixen amb les Festes Majors del municipi.

LA RUTA

Les eixides començaran amb una visita al Calvari, situat en l’antic alcàsser àrab i on, a més de gaudir de les vistes de la ciutat, els assistents podran recórrer una galeria subterrània i descobrir restes de la muralla àrab.

La ruta continua amb la Torre, imatge de la localitat, que es troba envoltada de coves, habitatges típics excavats en el terreny que daten de finals del segle XVIII i que han adquirit protagonisme en l’últim any després de convertir-se en un dels escenaris de ‘Dolor i glòria’, l’última pel·lícula d’Almodóvar que va triomfar en el Festival de Cannes 2019. Un poble de cinema.

LES PLACES

Les places per a participar en les visites són limitades i els interessats a participar hauran d’emplenar el formulari que trobaran en el Facebook de l’Oficina de Turisme i que estarà disponible dues setmanes abans de cada visita. A més, també podran inscriure’s presencialment en l’Oficina, a través del telèfon 96 305 31 24 o en el correu paterna@touristinfo.net.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

CCCC
activem alfafar