caixa popular

9 d´Octubre d'orgull valencià i espanyol

23/10/2017 -

El passat 9 d´Octubre, els valencians eixim al carrer massivament per a reivindicar la nostra identitat com a poble i per a manifestar l’orgull que sentim de ser a l’uníson espanyols i valencians.

Enguany, com mai, s’han vist milers i milers de banderes espanyoles i senyeres, onejant juntes i agermanades, perquè la Comunitat Valenciana sempre ha sigut un exemple de solidaritat i integració amb la resta de pobles d’Espanya.

El 9 d’Octubre de 2017, es va desenvolupar en un context extraordinari pel qual està succeint a Catalunya. I eixa circumstància va fer que els ciutadans volgueren expressar, alt i fort, que no permetran que ací en la nostra terra valenciana puga germinar la quimera dels Països Catalans, que des de sectors de la Generalitat i l’Ajuntament pretenen estendre.

Enfront dels qui ens volen dividir, en aquest 9 d’Octubre ens hem mostrat: units, feliços, optimistes i il·lusionats per ser partícips d’un projecte comú, la democràcia i la nació espanyola, que té davant sí un futur sòlid que ningú aconseguirà trencar.

Sempre hem donat mostres de ser un poble solidari i molt unit a la resta de ciutadans d’Espanya. I en aquest 9 d´Octubre, més que mai, en unes circumstàncies extraordinàries com les que estem vivint, els valencians hem deixat palés que des d’aquesta terra, des de la Comunitat Valenciana, anem a continuar donant exemple de concòrdia i de sentir-nos absolutament identificats en el projecte comú d’Espanya.

Apel·lant a eixe esperit d’unitat i concòrdia, m’agradaria que l’alcalde de tots els valencians, Joan Ribó, deixarà de costat la seua ambigüitat i fera una declaració clara en defensa de la unitat d’Espanya.

A més, per tercer any consecutiu, i en contra de les creences i les tradicions dels valencians, Ribó no ha permés que la Real Senyera entrara en la Catedral, una anomalia històrica que el Partit Popular rectificara quan torne a governar l’Ajuntament del Cap i Casal.

Eusebio Monzó, portaveu del Grup Popular en l’Ajuntament de València


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios