25n
25N
25N

Més de 800 xiquets i xiquetes comencen hui l'Escola d’Estiu de Paterna

Els centres escolars Villar Palasí, La Coma, El Parc, Vicente Mortes i Jaume I oferiran el servei durant les pròximes cinc setmanes

Més de 800 xiquets i xiquetes comencen hui l'Escola d’Estiu de Paterna
25/06/2019 -

Al voltant de 800 xiquets i xiquetes de Paterna han començat hui l’Escola d’Estiu organitzada per l’Ajuntament a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna.

El servei, que s’ofereix en els centres escolars Villar Palasí, La Coma, El Parc, Vicente Mortes i Jaume I, permetrà als menors gaudir durant les pròximes cinc setmanes d’activitats lúdiques i tallers a l’aire lliure.

Així ho ha explicat el regidor d’Educació, David Fortea, qui ha reconegut la importància d’aquest servei en la conciliació de la vida familiar i laboral de les famílies paterneres.

I en aqueix sentit ha recordat que “amb l’objectiu de garantir la conciliació, s’ha oferit diferents opcions d’inscripció, mensual o per quinzenes i amb la possibilitat d’ampliar l’horari amb els serveis de matinera i vespertina, així com servei de menjador o autobús”.

A més, el regidor també ha destacat que “enguany ens trobem davant l’edició més nombrosa fins al moment, amb un total de 807 inscripcions, la qual cosa demostra el gran acolliment del servei entre els paterners i paterneres”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − dos =

museo etnologia
ficcions 2019-2020