25n
25N
25N

Més de 80 voluntàries cosiran màscares a Burjassot

Més de 80 voluntàries cosiran màscares a Burjassot
30/03/2020 -

La resposta ha sigut excepcional i ha tornat a demostrar que Burjassot és un poble solidari i que s’uneix davant l’adversitat. Més de 80 persones s’han oferit per a confeccionar màscares que es faran arribar, una vegada cosides, als comerços que romanen oberts i als Centres de Salut del municipi i on siguen necessàries en cas que hi haja quantitat de sobres.

L’Ajuntament els facilitarà els materials, dels quals ja disposa,; materials que es repartiran per part de Protecció Civil a les persones que s’han oferit i que van enviar un correu electrònic a proteccioncivilburjassot@yahoo.es amb les seues dades personals i amb l’assumpte “cosir màscares”.

A més del material per a elaborar les màscares, des de Protecció Civil es farà lliurament també d’un patró perquè les persones que les cosiran no tinguen problemes a l’hora de confeccionar-les. És molt important que les persones que confeccionen les màscares prenguen també les mesures sanitàries pertinents, elaborant-les amb la seua pròpia màscara i amb les mans higienitzades.

Una vegada confeccionades les màscares, s’haurà d’enviar novament un correu a Protecció Civil Burjassot per a coordinar-se amb ells per a la seua recollida. A continuació, les màscares s’emportaran al Centre de Salut per a la seua desinfecció i, una vegada desinfectades, el Centre de Salut es quedarà amb part de les màscares i la resta, tal com s’ha assenyalat, es repartiran per part de Protecció Civil als comerços i als llocs on siga necessari, tenint en compte la quantitat de màscares sobrant.

L’Ajuntament de Burjassot agraeix la solidaritat de totes les persones que s’han brindat a confeccionar les màscares amb les quals s’ajudarà a diferents col·lectius del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =