25n
25N
25N

734 persones es beneficien de la Llei de la Dependència a Picassent

734 persones es beneficien de la Llei de la Dependència a Picassent
29/01/2020 -

L’àrea de Dependència ha donat a conéixer la memòria de l’any 2019. El balanç fet sobre la valoració de les sol·licituds mostra un total de 286 nous expedients, 302 valoracions de casos i 734 persones beneficiàries dels recursos d’aquesta Llei.

A més, durant l’any passat, es va reforçar la plantilla d’aquesta àrea amb la contractació d’una tècnica més. Per això, actualment, el servei està format per un total de 3 treballadores socials que atenen totes les persones que acudeixen a sol·licitar la valoració, a més de gravar les sol·licituds inicials, canvis de preferències, revisions i valoracions. Ara també es realitzen les resolucions Pia (Programa individual d’atenció).

Segons ha manifestat el regidor de l’àrea de Benestar Social i Dependència, Carles Silla, «Aquestes xifres ens indiquen que anem pel bon camí, amb la reducció del temps d’espera perquè les persones puguen tindre reconeguts, com més prompte millor, els recursos que se li poden atorgar per la Llei de la Dependència. Això és també gràcies al treball de les treballadores socials i de la coordinadora de l’àrea».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 7 =

lleida 2020
activem alfafar