25n
25N
25N

715 atencions psicològiques en 2018 als Centres Municipals de Servicis Socials

715 atencions psicològiques en 2018 als Centres Municipals de Servicis Socials
02/08/2019 -

La regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, ha donat conéixer que els 12 CMSS (Centres Municipals de Servicis Socials) han realitzat fins a un total de 715 atencions psicològiques al llarg de l’any 2018. «Per al nostre govern és fonamental garantir la salut psicològica de les persones que estan passant per situacions personals complicades i per això oferim aquest servici als CMSS de la ciutat de València», ha explicat Lozano.

Així mateix, la regidora ha detallat que «en el moment actual són 10 els professionals de la psicologia que exerceixen en el marc dels servicis socials municipals, però és important destacar que està prevista la incorporació d’almenys dos psicòlegs més en data molt pròxima, perquè considerem cabdal el tema de l’atenció al benestar psicoemocional».

La tasca que fan aquests deu professionals se centra en temes com la prevenció, avaluació i actuació en problemàtiques psicològiques i socials. Actuen individualment, familiar, grupal i comunitari a partir de l’anàlisi de les problemàtiques concretes.

En determinats casos es deriva a servicis especialitzats d’àmbit clínic i psicoterapèutic, i en altres es realitzen els diagnòstics, atenció i tractaments dels casos en els mateixos CMSS. Els psicòlegs elaboren informes familiars o individuals i investiguen les necessitats i problemàtiques socials emergents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 1 =