25n
Orgull
Orgull

El 60% de joves de Carcaixent preferiria vacunar-se en els centres educatius

El 60% de joves de Carcaixent preferiria vacunar-se en els centres educatius
03/08/2021 -

Des de l’Àrea de Benestar Social a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció de Conductes Addictives) es va llançar una enquesta en la qual es plantejava a les i els joves de la localitat la seua preferència sobre el lloc on ser vacunats.

Segons els resultats, de les 273 persones entre 11 i 20 anys, el 58,9% va escollir la possibilitat de vacunar-se en els centres educatius enfront del 35,5% que es van decantar per ser vacunades en punt de vacunació. La resta, el 4,9% de joves, van seleccionar l’opció que no volen que se’ls vacune.

Segons les conclusions de l’estudi elaborat per la UPCCA, la gran majoria (58,9%) de joves enquestats són partidaris de vacunar-se en el mateix centre escolar, el que suggereix la necessitat de valorar la incorporació en l’estratègia de vacunació el que es trasllade el punt de vacunació d’aquest sector d’edat al mateix centre escolar.

Per altra banda, respecte a una fase prèvia realitzada en maig sobre la decisió de vacunar-se o no, s’observa un increment considerable de població d’aquest grup d’edat que indica que no vol vacunar-se.

D’un 2,2% passa a un 4,9%. Les conclusions de l’estudi apunten que resultaria interessant que es realitze alguna campanya de sensibilització dirigida especialment a aquest grup d’edat.

Segons Teresa Oliver, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Carcaixent, les dades que mostra l’enquesta són molt significatives. “Per una banda ens mostra que les i els joves no tenen del tot clara l’opció de vacunar-se, per tant caldria reconsiderar apropar la vacunació als centres per tal d’aconseguir el nombre més gran de població jove immunitzada, ja que és l’única manera d’posar fi a la pandèmia d’una vegada per totes”, explicà la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 4 =