caixa popular
caixa popular
caixa popular

Mig miler de persones participen en els "preliminars" de les Festes de Rafelbunyol

Mig miler de persones participen en els "preliminars" de les Festes de Rafelbunyol
26/08/2019 -

La Setmana Esportiva i els campionats de la Setmana del Truc, Parxis i Escacs, que es duen a terme simultàniament, ja han començat a celebrar-se a Rafelbunyol. 500 persones participen en aquestes activitats com a bestreta de les festes locals que s’iniciaran oficialment aquest divendres, dia 30.

Són molts els veïns i veïnes que es reuneixen en aquestes populars setmanes, organitzades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol, preparant-se d’una manera divertida i saludable per a aquesta setmana tan important del municipi.

En les diferents instal·lacions esportives municipals es disputaran diversos campionats de raspall, natació, waterpolo, futbol, bàsquet, pàdel, frontó, tennis, colpbol i esquaix, a més de les classes dirigides de zumba, pilates, hipopresius entrenament funcional i acroioga.

Una setmana es desenvolupa en dues categories: la infantil, al matí, per als xiquets i xiquetes, de fins a 16 anys, i la d’adults, majors de 16 anys, per la vesprada.

Una popular setmana que enguany celebra la seua edició número setze amb 200 persones participants: 130 adultes i 70 menors.

Quan arriba la nit, l’esport és substituït pels jocs de taula. A partir de les 21 hores, en la plaça de l’Ajuntament, el parxís, el truc i els escacs prenen el relleu de les activitats esportives. Una competició que reuneix tots els anys entorn a 300 participants de totes les edats.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

programacion rialto
25 paiporta 2019
amic valencians
25 paiporta 2019
catarroja 2019
amic valencians
25 paiporta 2019