25n
25N
25N

Més de 500 alumnes assisteixen a l'espectacle "Iolant d'Aragó" en l'Almodí

Més de 500 alumnes assisteixen a l'espectacle "Iolant d'Aragó" en l'Almodí
07/02/2020 -

L’espectacle “Iolant d’Aragó”, protagonitzat per la intèrpret valenciana Mara Aranda i al qual més de 500 alumnes d’ESO i Batxillerat han assistit, ha inaugurat les audicions per a escolars del cicle “Menut Palau” que se celebra en l’Almodí. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha mostrat la seua “satisfacció” que “l’Almodí s’estiga configurant com un espai ideal per a gaudir tant música de cambra com de la majoria de les audicions per a escolars programades del nostre volgut cicle ‘Menut Palau”.

Una proposta que s’emmarca segons Tello en “una oferta educativa atractiva i d’interès per als professors i estudiants que procurem dissenyar”. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música ha posat en valor que “iniciatives com esta, per temàtica i posada en escena, s’adequa perfectament a l’Almodí”.

L’espectacle, que com s’ha comentat ha sigut protagonitzat una Mara Aranda que enguany celebra el seu 30 aniversari de trajectòria professional, ha comptat amb música enterament medieval i renaixentista, interpretada amb instruments que són reconstruccions dels originals de l’època, i combinada amb el teatre, la dansa i el cant, “des de la mirada de les dones que van habitar l’Edat Mitjana”. Mara Aranda ha estat acompanyada pels músics Jota Martínez, Paula Rivera i Alba Asensi, així com l’actriu música Lluna Issa Casterà. A més, l’espectacle ha comptat amb Xavier Learreta i Manel Mengual de la companyia El Ball de San Vito i el vestuari de la Paqueta.

Pel que fa a les pròximes cites, els dies 3, 4, 5 i 6 de març, arribarà a l’ Almodí la proposta “Ludwig y el duro perdido”, una “aproximació divertida i participativa amb piano i actriu a un jove i boig Beethoven”, creada per La Máquina Teatro. Dirigida a Primària, especialment de 1r a 4t, arribarà “Clauncertazo amb Emocions” els dies 5, 6, 7, 8, 12, 13, 14 i 15 de maig. Es tracta d’un concert explicat per un clown al costat d’un trio de corda amb piano. La programació conclourà amb “Nanobucle Bailando los libros” els dies 26, 27, 28 i 29 de maig, per a 3r d’Educació Infantil i 1r i 2n de Primària. És un concert-dansa participatiu que treballa l’expressió dels més xicotets mitjançant personatges literaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 7 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud