25n
25N
25N

50.000 euros més d'inversió en Innovació en 2021 per afrontar les necessitats de Paiporta derivades de la pandèmia sanitària

50.000 euros més d'inversió en Innovació en 2021 per afrontar les necessitats de Paiporta derivades de la pandèmia sanitària
12/02/2021 -

L’Àrea d’Innovació de l’Ajuntament de Paiporta fa front a aquest 2021 i a les noves contingències que està plantejant la pandèmia sanitària amb un increment pressupostari per a l’actual exercici econòmic de 50.000 euros.

La dotació econòmica per a aquesta àrea augmenta respecte a 2021 un 19%. Aquesta pujada ve motivada, principalment, per les noves circumstàncies i la nova realitat de la Covid-19, que obliga a l’Ajuntament a disposar i habilitar totes les eines possibles al seu abast, amb una infraestructura informàtica i telemàtica que permeta mantenir un consistori completament operatiu, atenent la ciutadania amb plenes garanties.

“A la primera onada ja férem front, amb èxit, als reptes laborals i d’atenció a la ciutadania que ens va plantejar la Covid. Ara, estem encara més preparats com a administració, innovadora i digitalitzada, per abordar aquesta nova realitat. Des d’Innovació continuarem treballant per donar un servei òptim tant a personal treballador com a la ciutadania”, ha manifestat la regidora d’Innovació, Mª Jesús López.

Els comptes recentment aprovats abordaran reptes com la millora i ampliació de l’administració telemàtica. En aquest sentit, l’Ajuntament ha adquirit 25 noves llicències VPN, s’han habilitat nous equips, i també s’ha fet entrega de material als departaments que així ho necessitaven per poder continuar donant un servei òptim a la ciutadania amb les noves condicions sanitàries. A més, s’han instal·lat noves càmeres web per a la realització de reunions de treball telemàtiques.

Igualment, el personal de l’àrea ha dut a terme tasques de millora i actualització en la instal·lació de la línia d’Internet en alguns espais municipals que ho requerien, com ara el Xalet de Català, el servei de Joventut i Esports o la Llar del Jubilat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =