25n
25N
25N

49 places, un mes de proves i més de mil aspirants

En els pròxims anys se seguiran convocant places perquè són necessàries per a cobrir les vacants generades

49 places, un mes de proves i més de mil aspirants

Torrent acull des d’ahir la prova de resistència de les oposicions al cos de bombers que ha convocat el Consorci Provincial de Bombers de València. Unes oposicions que constarà de diverses proves físiques, que es realitzaran al llarg del mes de març, un exercici oral i un altre escrit en el qual hauran de demostrar els seus coneixements sobre valencià, un examen teòric, un de pràctic, una prova de vertigen i claustrofòbia, proves psicotècnics i, a més, hauran de superar el reconeixement mèdic en el qual es practicaren controls de dopatge.

“No ens ha sorprés la quantitat d’aspirants que esta convocatòria té doncs feia molts anys que no es convocaven places i és alguna cosa que no entenem de la gestió anterior perquè era alguna cosa necessaria per a cobrir les vacants que hi havia dins d’este Servei. “, explicava a València Extra Josep Bort, president del Consorci i diputat de Medi ambient qui assegurava que “se seguiran traient tots els anys per a cobrir totes i cadascuna de les vacants que tenim de la gent que es jubila. La normativa de l’Estat no ens deixa augmentar plantilla però com som serveis essencials sí que ens deixen cobrir el 100% de les baixes que es produeixen. Pel que oferirem al voltant de 20-30 places per any al llarg d’uns quants anys”.

foto-durant-les-proves-fisiquesEl fet que s’hagen presentat tantes persones a l’oposició és bo segons Bort doncs puja el nivell i l’exigència d’aquells que finalment entraran. “Entenem que com més gent es presenta més qualitat hi ha. Estem fent grans esforços perquè l’oposició siga transparent i les proves tant les físiques com les escrites tenen garanties per a preservar la igualtat entre tots els opositors”.

Quant a les proves físiques que s’estan realitzant a Torrent i que es duran a terme al llarg d’este mes de març, els aspirants hauran d’aconseguir pujar una corda llisa de sis metres d’altura, en un temps màxim establit, l’exercici de natació amb busseig, aixecament de pes i una última activitat realitzada des de la torre de maniobres.

Tant les dates com el llistat d’admesos en cadascuna de les fases es comunicaran a través de la pàgina web dels bombers, el tauler d’anuncis del mateix Consorci i dels diferents parcs de bombers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 7 =

museo prehistoria