25n
25N
25N

41 Startups es presenten a la convocatòria de digitalització de Fira València

41 Startups es presenten a la convocatòria de digitalització de Fira València
29/03/2017 -

El repte digital llançat per Fira València ha conclòs la seua fase de captació amb 41 empreses startups presentades fins divendres passat que va concloure el termini. Es tracta de la primera convocatòria d’aquestes característiques realitzada per un recinte firal, que fa ara un segle va crear la primera institució firal a Espanya.

Entre les 41 aspirants hi ha propostes molt diverses, des de geolocalització, passarel·les de pagaments, mecanismes d’inscripció i control d’accessos, anàlisis de dades i predictiu, realitat virtual i augmentada per a expositors, fires virtuals, comunicacions sense fils, xarxes socials privades, gamificació, intel·ligència artificial, targeters virtuals per a visitants, networking digital o eficiència energètica.

Durant aquesta setmana es durà a terme la primera selecció dels candidats entre directius de Fira València i d’ Innsomnia, l’entitat encarregada de realitzar el scouting i on s’incubarà posteriorment a les triades. La setmana pròxima lloc les entrevistes personals i, després d’eixe procés, les startups triades s’incorporaran al programa al llarg del mes d’abril.

Durant un període de quatre mesos rebran en la seu d’ Innsomnia, en la Base 2 de la Marina de València, un procés de formació i tutorització amb l’objectiu que acaben convertint-se en proveïdors de Fira València per al seu procés de digitalització.

La formació serà mixta, impartida per mentors d’ Innsomnia i tutors de Fira València. Els projectes triats rebran formació en digitalització d’empreses, anàlisi dels processos aplicats per altres recintes firals, validació del pla de negoci i alternatives de finançament. Els tutors de Fira València orientaran a cada projecte per a la seua aplicació al negoci firal. Transcorreguts dos mesos es realitzarà el partners day, on Fira i cada startup decidiran si el projecte acaba convertint-se en un contracte de proveïdor digital. L’objectiu final és contractar el servei o producte per a aplicar-ho en Fira València, proposar una comercialització conjunta entre els seus clients o una comercialització individual o conjunta en altres fires.

Les startups seleccionades podran allotjar fins a quatre persones durant quatre mesos en la seu de Innsomnia, on compartiran espai amb altres startups internacionals i tindran servei de menjador, secretaria, connexió 5G, sales de reunions i presentacions, zones de taller i accés a les plataformes Inndux500 i tufinaciazion.com, entre altres serveis.

Les startups, Fira València i Innsomnia signaran un contracte de confidencialitat entre les parts i un altre d’exclusivitat del projecte presentat mentre dure el procés d’acceleració.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

museo prehistoria